Testimoni

Print this entry

KESAN POSITIF PENGGUNA KACIP EMAS

UNTUK ATASI MASALAH YANG

BERPUNCA DARIPADA KENCING MANIS!

 

ANDA ADA MASALAH SEPERTI BERIKUT?

PARAS GULA TINGGI

LUKA TAK MAHU SEMBUH

BADAN SERING LETIH LETIH

MATA YANG SEMAKIN KABUR

KERAP MEMBUANG AIR KECIL

KEBAS KEBAS ANGGOTA BADAN

TENAGA LELAKI BERKURANGAN

KAMI TUNJUKKAN JALAN, KITA IKHTIAR!!!

KACIP EMAS GLOBAL 
(AS0365172-H)

Pejabat HQ:
No 15, Taman Vistana Indah, Jalan Langgar

06500 Alor Setar, Kedah Darul Aman.

TEL: 04 7878 780 / FAX: 04 7878 781

WHATSAPP/SMS/CALL: 016 6200 500

———————————————————–

Antara pengguna KACIP EMAS

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

 

Baru ambil sehari gula dah turun

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Baru 3 hari minum !!!

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Selepas minum 2 botol

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Kes 1 – Ustaz Mohamed Azri B. Tajudin (43 Tahun)

azri1s1Saya telah mengidap kencing manis selama lapan (8) tahun sejak tahun 2000. Selama masa itu, saya cuma mengambil ubat kencing manis hospital pada bulan November 2007. Ibu jari kaki saya terluka (Makan cekam). Saya mendapat rawatan di klinik swasta beberapa lama sebelum dinasihatkan oleh doktor supaya mendapat rawatan lanjut di Hospital Besar Pulau Pinang.

Atas nasihat daripada doktor dan kawan-kawan saya pergi ke hospital. Sampai sahaja di hospital saya terus dimasukkan ke wad. Akhirnya keempat jari kaki sebelah kiri saya dipotong di bahagian atas tapak kaki saya dilapah akibat daripada kencing manis.

Doktor telah memutuskan kaki saya harus di potong sehingga atas paras buku lali. Teman-teman saya telah membawa saya ke sebuah pusat rawatan alternatif (tidak dapat disiarkan disini) di Sri Gombak, Selangor dengan bayaran sebanyak RM 8,850.00 sebulan. Empat hari sebelum tamat rawatan kaki saya mula bernanah dan doktor menasihatkan saya pergi ke hospital semula.

Usaha saya yang terakhir ialah mendapatkan khidmat nasihat dan rawatan dari pihak Kacip Emas (Gold Pincer Trading, Alor Star). Setelah tiga minggu mengamal ubat kencing manis Kacip Emas dan mendapat rawatan yang teliti daripada pihak Kacip Emas, kaki saya mula menunjukkan perubahan dengan izin Allah walaupun luka tapak kaki saya agak besar disebabkan nanah.

Saya amat yakin dan berdoa semoga Allah menyembuhkan saya dengan keberkesanan kerana Kacip Emas dan rawatan yang teliti agar saya dapat berdiri semula sebagai Imam dan saya juga berdoa semoga Kacip Emas akan berkesan pada setiap pesakit kencing manis.

Saya bersyukur kepada Allah S.W.T, terima kasih kepada Kapt. Yusoff, Pak Din dan semua warga kerja Kacip Emas yang sangat prihatin.Sekarang kaki saya telahpun pulih 95% berikhtiar dengan mengambil Penawar Kacip Emas. Dahulu bacaan gula saya 29 mmol/L dan sekarang tidak melebihi 6.0 mmol/L dan tidak perlu mengambil insulin 2 kali sehari seperti sebelumnya. Alhamdulillah…

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Kes 2 – Hjh Saodah Bt Hj Md Isa (59 Tahun)

saodah1s1Pada bulan Mac 2007, saya telah dimasukkan ke wad ICU, KMC Kedah setelah pitam dan koma selama 8 hari. Tubuh badan menjadi lembik dan hampir lumpuh sepenuhnya. Setelah diberi rawatan sewajarnya dan tidak menunjukkan sebarang perubahan, doktor menasihatkan agar saya di bawa balik ke rumah, mungkin kerana dirasakan sudah tiada harapan untuk hidup.

Di rumah, semua ahli keluarga telah berkumpul dan membaca surah Yassin. Walaupun tidak dapat bergerak, saya telah diberikan ubat kencing manis Kacip Emas yang dibawa oleh seorang kenalan (Pak Din) dan alhamdulillah dalam beberapa hari tangan dan kaki telah boleh bergerak semula.

Sekarang saya telah boleh berjalan seperti sediakala dan mampu membuat kerja seperti orang lain dan saya juga amat bersyukur kerana diberi kesihatan yang baik. Terima kasih Penawar Kacip Emas.

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Kes 3 – Puan Rohani Bt Zakaria (47 Tahun)

rohani1s1Pada bulan Julai 2007 isteri saya telah dimasukkan ke wad 3B Hospital Besar Ipoh kerana jangkitan kuman pada kaki kanan akibat daripada penyakit KENCING MANIS. Kaki kanannya telah dibuat pembedahan pada bahagian atas dan bawah. (Sila lihat gambar yang telah dirakamkan).

Pada masa tersebut kandungan gula dalam darahnya lebih kurang 26 mmol, dimana beliau sering keletihan, tiada selera makan, kerap buang air kecil terutamanya pada waktu malam, sejuk serta kebas tangan dan kaki.

Beliau agak berputus asa memandangkan keadaan kaki yang tidak boleh berjalan serta berkerusi roda dan gagal buat sementara waktu menjadi seorang isteri yang sepatutnya di tunaikan.

Petunjuk dari Allah S.W.T telah datang, selang beberapa minggu kemudian dimana seorang sahabat saya telah memaklumkan tentang produk Kacip Emas ini. Saya pun tanpa berlengah lalu mendapatkannya walaupun pada masa itu produk ini agak berkurangan atas permintaan ramai.

Jadi sehingga ke hari ini beliau telah pun menggunakannya sudah mencapai hampir 20 botol (berterusan) dan kini luka pada kakinya telah pun pulih hampir 100% (Sila lihat gambar) dan kandungan gula pada badannya pada sekitar bawah paras 6 mmol.

Alhamdulillah dengan usaha ikhtiar yang telah dilakukan, maka Allah S.W.T telah perkenankan hambanya itu. Jadi saya dengan secara jujur menyatakan bahawa produk Kacip Emas ini adalah antara produk yang terbaik di dunia. Syabas kepada Pengasas dan Kakitangan.

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Kes 4 – En. Nazeri B. Pandak Karim (57 Tahun)

nazri1s1Saya mula sedar mendapat kencing manis pada bulan November 2007. Pada masa itu saya sering demam, keletihan dan ukuran pinggang saya telah susut dari saiz 47 ke 34 dalam masa beberapa minggu sahaja.

Kaki saya telah terluka dan semakin membengkak dan memakan masa yang lama untuk pulih. Setelah pergi ke klinik saya telah disahkan mengidap kencing manis dengan bacaan gula 17mmol/L.

Saya telah diperkenalkan kepada ubat kencing manis Kacip Emas oleh seorang kawan dan setelah mengambil 2 botol luka saya telah sembuh dengan cepat dan kesan-kesan luka telah hilang. Gula saya telah kembali ke paras normal iaitu 4.9 mmol/L sehingga sekarang. Terima kasih kepada Kacip Emas.

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

Kes 5 – En. Mahizan B. Mansor (28 Tahun)

mahizan1s1Jari kaki sebelah kiri saya telah dipotong, manakala tapak kaki saya juga telah ditebuk oleh doktor.

Setelah saya meminum 1 botol setengah ubat kencing manis kacip emas, tidak disangka kandungan gula dalam darah berkurangan iaitu dari 12 unit – 3.6 unit.

Disclaimer/Penafian: Keputusan berbeza mengikut individu

 

 

Hubungi kami segera.

KACIP EMAS GLOBAL 
(AS0365172-H)

Pejabat HQ:
No 15, Taman Vistana Indah,
Jalan Langgar
06500 Alor Setar,
Kedah Darul Aman.

TEL: 04 7878 780

FAX: 04 7878 781

WHATSAPP: 016 6200 500

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and toyota suv