Agen Diperlukan / Syarat – Syarat

Print this entry

Peluang Menjadi Rakaniaga Kacip Emas

Mulai 1hb Oktober 2014 – Penyertaan Dibuka Sekarang!!
Nama agen daerah berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat.

Sejajar dengan penstrukturan semula konsep pemasaran Kacip Emas, kami menawarkan peluang menjadi agen bagi mewakili setiap daerah di seluruh negara. Penstrukturan semula ini dibuat bagi menjaga kepentingan agen dan mengelakkan cubaan pihak tertentu menjual dan menghasilkan produk Kacip Emas tiruan di pasaran.

Jenama Kacip Emas memang telah sinonim dengan penyakit kencing manis, yang diceritakan dari mulut ke mulut oleh bekas pesakit sendiri. Produk ini juga telah sering kali keluar dalam TV (Anita Sarawak- Astro, TV9, TV3, RTM dsb), akhbar, majalah dan sebagainya. Sila rujuk di Yahoo, Google, Youtube dan lain – lain. Secara statistik terdapat lebih kurang 2 juta pengidap kencing manis di Malaysia sahaja. Secara purata seorang pesakit akan menggunakan minima 3 hingga 10 botol Kacip Emas bagi memulih serta mengekalkan kestabilan glukosa dalam badan selain diambil untuk kesihatan secara umum bagi seisi keluarga.

Kesimpulannya disini, pasaran perniagaan amat baik, dan kami memerlukan agen yang boleh memberi penerangan dan khidmat nasihat yang betul dan berhemah kepada pesakit diabetes.

Syarat – Syarat Menjadi Agen:

1. Hendaklah membuat pembelian 1 katon kali pertama iaitu sebanyak 12 botol (1000ml) atau 24 botol (Trial Pack 350ml). Sila hubungi / SMS / Whatsapp 012-4319069 untuk maklumat harga agen.

2. Mematuhi harga jualan RM145 sebotol (1000ml) atau RM60 sebotol (trial pack 350ml) pada setiap masa kecuali diberitahu.

3. Harga Agen telah ditetapkan untuk pasaran Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapore dan Brunei. Sila hubungi kami di sales@goldpincer.com untuk harga agen.

4. Harga bagi pembelian melebihi 3 katon per order boleh dibincangkan.

5. Nama dan no. telefon agen akan dimasukkan kedalam web www.goldpincer.com  @ www.kacipemas.com bagi daerah yang diwakili. Web ini akan dipromosikan melalui akhbar (online dan offline) dan lain – lain pengiklanan melalui internet. Carian “Kacip Emas” melalui Yahoo! dan Google akan sentiasa dipastikan dalam ranking yang terbaik.

6. Bahan promosi seperti flyers dan CD akan dibekalkan secara percuma. Streamer boleh dibekalkan dengan kos yang minima atas permintaan agen.

7. Surat rasmi perlantikan agen akan dikeluarkan oleh pihak Gold Pincer Trading.

8. Sekiranya agen tidak membuat pembelian ulangan (minima 1 dozen) melebihi jangkamasa 2 bulan, bermakna agen tidak lagi aktif dan nama akan dikeluarkan / digantikan dengan agen baru bagi daerah yang diwakili secara automatik.

9. Sekiranya didapati ada agen menjual pada harga dibawah pasaran RM145 (1000ml) atau RM60 (350ml), kecuali pada jualan promosi tertentu dengan kebenaran syarikat, status agen akan digugurkan  serta merta. Ini bagi menjaga kepentingan agen – agen lain.

10. Hendaklah mempunyai pengetahuan mengenai produk Kacip Emas melalui pembelajaran, pertanyaan melalui telefon dan email serta taklimat produk yang diadakan dari masa ke semasa oleh pihak syarikat.

11. Hendaklah menjaga tatasusila dan etika perniagaan yang baik sebagai mewakili syarikat Gold Pincer Trading dan produk Kacip Emas.

Jika berminat untuk menjadi agen sila hubungi 012-4319069 (En. Fauzi) atau email ke sales@goldpincer.com. Perlantikan agen adalah tertakluk kepada kelulusan dari pihak pengurusan.

Sekiranya ada pertanyaan lain mengenai penyakit diabetes dan sebagainya, boleh diajukan kepada Puan Rozimah Osman di admin@goldpincer.com

Semoga Berjaya Bersama!

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and toyota suv