rahsia1

Akhbar / TV

Print this entryKacip Emas  telah mendapat liputan akhbar, majalah dan TV secara meluas. Keyakinan pengguna terhadap keberkesanan Kacip Emas telah membuatkan ianya menjadi sebutan diserata tanahair selain negara jiran seperti Singapura, Indonesia, More »

bpartner

Agen Diperlukan / Syarat – Syarat

Print this entryPeluang Menjadi Rakaniaga Kacip Emas Mulai 1hb Oktober 2014 – Penyertaan Dibuka Sekarang!! Nama agen daerah berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat. Sejajar dengan penstrukturan semula konsep pemasaran Kacip Emas, More »

lorry2

Contact Us

Print this entryKACIP EMAS GLOBAL (AS0365172-H) Pejabat: No 15, Taman Vistana Indah, Jalan Langgar 06500 Alor Setar, Kedah Darul Aman. Kilang: No. 72, Lorong Perak 22, Tmn Industri Ringan Sri Mergong, 05150 More »

aziz1

Testimoni

Print this entry Kes 1 – Ustaz Mohamed Azri B. Tajudin (43 Tahun) Saya telah mengidap kencing manis selama lapan (8) tahun sejak tahun 2000. Selama masa itu, saya cuma mengambil ubat More »

Pengenalan

Print this entry

Kacip Emas bukanlah sekadar menurunkan bacaan gula semata -mata seperti kebanyakan produk lain, tetapi berfungsi untuk merawat dari dalam, menyembuhkan luka yang kronik serta menyelamatkan anggota badan orang kesayangan anda daripada dipotong..

Setiap 10 saat berlaku 1 kematian dan setiap 30 saat, anggota badan dipotong akibat kencing manis!

If estimating the population of Malaysia in 1996 to be approximately 21 million, the total number of diabetic sufferers would approximately be 1.7 million. With further industrialisation plus modernisation, the number of people affected by diabetes may double by 2010Persatuan Diabetes Malaysia.

news

Pengidap Kencing Manis menghadapi risiko yang lebih tinggi untuk menderita tekangan darah tinggi, Atherosclerosis kegagalan jantung tersumbat, masalah saraf, osteoporosis, kanser, masalah penglihatan, kegagalan buah pinggang, seksual dan penuaan pra-matang.

Ramai pengidap kencing manis hanya merawat gejala @ symptom kencing manis sahaja iaitu menumpukan kepada kandungan gula dalam darah dan bukan merawat penyakit tersebut secara dasarnya.

Penawar Kacip Emas™ @ Gold Pincer telah terbukti menunjukkan kesan yang amat positif dan memberangsangkan bagi menghilangkan punca-punca kencing manis / diabetes.

Penawar Kacip Emas™ mengandungi hanya bahan-bahan asli dan semulajadi yang dirumus khas supaya bertindak dengan lembut dan berkesan. Gold Pincer @ Kacip Emas™ tidak mempunyai bahan tambahan, pengawet atau bahan tiruan.

Penawar Kacip EmasTM telah distatuskan sebagai minuman kesihatan (Health Drink) oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah memiliki sijil HALAL. Kaedah pemprosesannya terdiri daripada pelbagai peringkat berbanding dengan jenama minuman kesihatan yang lain. Peringkat-peringkat yang terlibat adalah proses pembakaran, kukusan dan perahan yang menggunakan hanya 5% air sahaja.

Proses penghasilan dan pembungkusan Penawar Kacip EmasTM ini dijalankan di kilang sendiri di Alor Star, Kedah.

Terbukti berkesan secara alternatif membantu pengidap diabetes walaupun pada tahap yang kronik.

brosur1

Keunikan Ramuan

Penawar Kacip EmasTM diformulasikan daripada 100% jus asli sayur-sayuran, bunga-bungaan dan herba terpilih tempatan

azizKeunikan penawar ini telah banyak membantu pesakit – pesakit diabetes. Jus asli cecair memberikan penyerapan pantas kedalam sel badan dan sekaligus membantu perkara-perkara berikut:

  • Membantu MENCERNAKAN GLUKUSA dan membenarkan glukusa dalam darah menembusi dinding sel
  • Membantu MENINGKATKAN KUALITI OKSIGEN dan mengaktifkan sel-sel di dalam badan
  • Membantu MENGURANGKAN KELETIHAN dan KELESUAN TENAGA yang seterusnya MENGEMBALIKAN TENAGA DALAMAN khususnya bagi lelaki
  • Membantu MEMULIHKAN RASA KEBAS KAKI DAN TANGAN
  • MENGEMBALIKAN DERIA RASA dan MEMULIHKAN LUKA TERUK atau KRONIK akibat Diabetes
  • Membantu MEMPERJELASKAN PENGLIHATAN YANG KABUR berpunca dari Diabetes.

Semoga Penawar Kacip EmasTM ini dapat membantu lebih ramai orang yang menderita penyakit kencing manis yang semakin kerap menyerang tanpa mengenal jantina dan usia mangsa.

Gambar Sebelum & Selepas..

rohani3s rohanikini2s

rohani2s rohanikini1s

Lihat lebih banyak Testimoni dan Keratan Akhbar

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and toyota suv